Samen staan we sterk, help ons diabeteskatten redden.

Kun jij 1 euro per maand missen?

Wil je ons helpen eigenaren van diabetskatten te ondersteunen?

Stoffel
Het 1 euro Stoffel*hulpfonds

Steeds meer krijgen wij aanvragen vanuit de regio om diabeteskatten op te vangen, vaak nog jonge katten die door persoonlijke omstandigheden niet bij de eigenaar kunnen blijven en dan als uiterste optie bij de dierenarts ter euthanasie worden aangeboden. Soms ontbreekt ook het geld bij deze eigenaren om de kosten te kunnen betalen. Maar ook wij hebben beperkte opvangcapaciteit en onze financiŽle middelen komen uit donaties, adoptanten en acties op facebook.

Dit gaat ons enorm aan het hart en daarom hebben wij het volgende bedacht: wij kunnen vanuit het Stoffelfonds de eigenaren met beperkte financiŽle middelen voor de eerste periode ondersteunen met middelen, zoals insuline en spuiten, Ťn adviseren over het spuiten e.d. En de kat kan gewoon bij de eigenaar blijven. Dat is het beste voor de kat en voor de eigenaar.

Alleen...wij hebben het geld van donaties en adoptanten zelf veel te hard nodig om deze kosten erbij te nemen. Onze dierenartskosten alleen al bedroegen in 2017 10.000 euro!

Zodoende hebben wij het Stoffelfonds* nieuw leven ingeblazen voor dit speciale ondersteuningsdoel.

Kun jij 1 euro per maand missen? Meld je dan nu aan via de donatieknop of stort een automatische incasso op van Stichting Kansarme Dieren! NL 96 TRIO 0198430434 t.n.v. Stichting Kansarme Dieren in Tiel onder vermelding van 1 euro Stoffelfonds. Met dat geld help je ons en de suikerkatten direct!

* Het verhaal van Stoffel, de 1ste diabeteskat: hoe het allemaal begon

Stoffel juli 2012

Stoffel, de diabeteskat die in juli 2012 overleden is, staat symbool voor onze Stichting.

Stoffel was een erg lieve zwart/witte kater van ongeveer 10 jaar oud. Hij werd in juni 2011 gevonden in Eck en Wiel, meer dood dan levend. Hij woog nog maar 3 kg en dat voor een volwassen kater.......
Na verschillende keren bij de dierenarts behandeld te zijn (met spoed aan het infuus tegen uitdroging) bleek hij suikerziekte te hebben. De suikerziekte was goed onder controle en hij had het prima naar zijn zin, maar helaas werd een andere ziekte (kanker) hem fataal.

Dia de Jonge

 Valid XHTML 1.0 Transitional