Het Stoffelfonds

1. Eenmalig ondersteuningsprogramma

Voor wie?

Ons eenmalige ondersteuningsprogramma is voor eigenaren van diabetische katten die net het nieuws te horen hebben gekregen over de diagnose van hun kat en moeite hebben om de initiƫle kosten te berekenen. Een startlevering van insuline en een testkit zal worden verstrekt, samen met informatie over hoe u uw voorraad goedkoop kunt krijgen.

Wat?

Ons eenmalige ondersteuningsprogramma biedt een glucosetestkit en insuline voor 3 maanden voor degenen met een laag inkomen voor de eerste tijd. Immers bijgekomen van de schrik door de diagnose is er wat tijd nodig om inzicht te krijgen in de kosten van de behandeling van de diabetes bij de kat en dit te kunnen overzien op langere termijn en daarvoor geld apart te houden. Wij vragen hiervoor geen bewijs van de inkomensstatus, maar een schriftelijke verklaring van de eigenaar over de noodzaak van de benodigdheden. Samen met de benodigdheden wordt er advies gegeven over goede zorg voor de diabeteskat door o.a. het Diabeteskattenforum en het Suikerkattenpunt en blijven de kosten in de toekomst beperkt.

Vereisten:

  • Schriftelijke motivering waarom u een eenmalige hulp met de glucosekit en insuline nodig hebt.
  • Bereid zijn om een dieet met weinig koolhydraten aan uw diabeteskat te geven ( op het diabeteskattenforum staan lijsten van zowel droogvoer als natvoer met de hoeveelheid koolhydraten).
  • Bereid zijn om te leren hoe u de bloedglucose thuis kunt testen met een meegeleverde meter. We kunnen u tips geven over hoe u dit moet doen; het is gemakkelijk te leren!
  • Bereid zijn om mee te doen en actief te zijn op het diabeteskattenforum voor regelmatig doseringsadvies. Als u beperkt bent in uw toegang tot internet, kunnen we uitzonderingen maken op deze regel en met u samenwerken aan andere opties.

Hoe?

Geef op het onderstaande formulier duidelijk aan of u zich aanmeldt voor voor het eenmalige ondersteuningsprogramma of voor langdurige ondersteuning.

Klik op onderstaande link en u wordt doorverbonden met het aanmeldformulier.

»Naar het formulier.

 Valid XHTML 1.0 Transitional