Het Stoffelfonds ondersteuningsprogramma


2. Langdurig ondersteuningsprogramma

Wie?

Als u een laag inkomen heeft en permanente hulp nodig hebt, en in aanmerking wilt komen voor langdurige ondersteuning, kunt u dat aangeven op het formulier.
Het stoffelfonds geldt sinds kort ook voor honden.

Wat?

Ons langdurige ondersteuningsprogramma biedt voortdurende hulp bij het verkrijgen van insuline, materiaal om bloedsuiker te testen en beperkte veterinaire zorg aan mensen met lage inkomens. Het Stoffelfonds vereist dat een bewijs van lage inkomensstatus wordt verstrekt bij de aanvraag en dat dit elk jaar opnieuw wordt aangetoond.
Aanvaardbaar bewijs van een laag inkomen omvat een verklaring van een voedselbank/ dierenvoedselbank en/of een bewindvoerder.

Vereisten:

  • U bent lid geworden van het diabeteskattenforum
  • U stuurt een bewijs van de lage inkomensstatus mee in de bijlage
  • Bereid zijn om een dieet met weinig koolhydraten aan uw diabeteskat te geven ( op het diabeteskattenforum staan lijsten van zowel droogvoer als natvoer met de hoeveelheid koolhydraten).
  • Bereid zijn om te leren hoe u de bloedglucose thuis kunt testen met een meegeleverde meter. We kunnen u tips geven over hoe u dit moet doen; het is gemakkelijk te leren!
  • Bereid zijn om mee te doen en actief te zijn op het diabeteskattenforum voor regelmatig doseringsadvies. Als u beperkt bent in uw toegang tot internet, kunnen we uitzonderingen maken op deze regel en met u samenwerken aan andere opties.

Hoe?

Geef op het onderstaande formulier duidelijk aan of u zich aanmeldt voor het eenmalige ondersteuningsprogramma of voor langdurige ondersteuning.
Het formulier is ingericht voor katten maar kan ook voor honden worden gebruikt. Als het om een hond gaat zet dat dan duidelijk in het venster "Is er nog iets dat je zou willen toevoegen".
Klik op onderstaande link en u wordt doorgestuurd naar het aanmeldformulier.

»Naar het formulier.

 Valid XHTML 1.0 Transitional