Geplaatst

Geplaatst zijn katten die bij ons in de opvang hebben gezeten en nu weer, na een verzorgingsperiode, geplaatst konden worden.

Elmo
Elmo

20 mei 2021

Elmo is geplaatst, zie hieronder de historie


23 april 2021
Op 23 april dezelfde dag dat Sjoerd ons verliet, is er een nieuwe kat Elmo in de opvang gekomen. Hij is via onze dierenarts gekomen. Hij is afgestaan door de eigenaar, hij zat verstopt door blaasgruis en moest een kostbare behandeling ondergaan en daar was geen geld voor. Dus verzochten ze om euthanasie, maar gelukkig wou de dierenarts dat niet doen en hebben de mensen afstand gedaan van Elmo. De dierenarts heeft op eigen kosten Elmo behandeld en gelukkig is dat goed gegaan, er was verder geen blijvende schade. Daarna kregen wij het verzoek of wij hem wilden opnemen en dat kon. Welkom Elmo, hij is nog geen jaar oud, hij eet nu blaasgruisdieet brokken en het gaat goed. Over een paar weken urinecontrole en als dat goed is en je bent ingeënt en gechipt, gaan we een nieuw baasje voor je zoeken. Tot dan gaan we heel goed voor je zorgen.Oscar
Oscar

14 mei 2021

Oscar is verhuisd naar een nieuw baasje! Oscar is een lieve kater van 10 jaar die bij ons in de opvang is gekomen, omdat hij suikerziekte had. Hij is in november vorig jaar afgestaan aan ons, eind januari van dit jaar was hij genezen van zijn suiker. Terug naar de eigenaar kon niet door omstandigheden. Dus zoeken we voor Oscar een nieuw huisje. Hij kan met andere katten, een hond is hij niet gewend. Grotere kinderen is geen probleem, hij wil graag naar buiten. Een afgesloten tuin zou ideaal zijn, maar in een veilige rustige buurt vrij rondlopen kan ook. Omdat Oscar gevoelig is voor suikerziekte moet er op gelet worden dat hij niet te dik wordt. En dat hij voer krijgt met niet te veel koolhydraten, dat hoeft niet duurder te zijn dan ander voer.

10 december 2020

Maak kennis met Oscar een kater van 9 jaar met diabetes. Hij is op 29 november in de opvang gekomen. Zijn eigenaar kan hem door persoonlijke omstandigheden niet behandelen. Het is een ontzettend lieve kater die met verdriet is afgestaan. Oscar heeft veel klitten in zijn vacht, dus gisteren is Bianca Rooyen van De Kattenstudio geweest om hem te scheren, super dat zij dat gratis voor ons doet!

We gaan goed voor je zorgen lieve Oscar.

Biscuit
Biscuit

8 mei 2021

Biscuit heeft een nieuw huisje gevonden!

Biscuit is een blinde kater van 6 jaar uit Griekenland, hij is besmet met FIV (kattenaids), maar heeft daar nog geen ziekteverschijnselen van. Hij had ook diabetes ontwikkeld, maar daar was hij snel van genezen, maar hij is daar wel gevoelig voor, dus moet hij eten krijgen waar weinig koolhydraten in zitten. Dat hoeft niet duurder te zijn dan ander voer. Biscuit is een ontzettend lieve en aanhankelijke kater die wel graag naar buiten wil. Maar dat moet dan wel een helemaal afgesloten tuin zijn. Hij is ingeënt, gechipt en gecastreerd.

7 juli 2020
Via Brenda van Stichting Zwerfkat Boxtel kregen we een aanvraag om een kat op te nemen. De kat zat in een opvang in Griekenland, hij is blind en besmet met kattenaids. De nood is daar zo hoog dat we hem wel willen opnemen. En toen was daar Corona, dus geen vluchten meer. Dus bleef Biscuit langer in een opvang, daar werden de restanten van zijn ogen verwijderd. En toen begon hij veel te drinken ...... het zal toch niet en ja hoor, hij had ook nog diabetes ontwikkeld, hoeveel pech kan je hebben.
Maar maandag was het eindelijk zover, daar is hij, super lief en in een goede conditie, ze hebben goed voor je gezorgd in Griekenland.

Smurf
Smurf

14 november 2020

Onze lieve Smurf is gisteren verhuisd naar fantastisch lief personeel en een eigen overdekt balkon. Het ga je goed Smurf!

9 oktober 2020

En daar is Smurf, een kater uit Griekenland van dezelfde stichting waar Biscuit vandaan komt. Smurf heeft 3 poten een scheef koppie en is besmet met FIV. En hij heeft ook diabetes gehad door cortison, maar dat is gelukkig over gegaan. Het scheve koppie komt van een oorpoliep die weg gehaald is, maar het scheve koppie bleef en hij hoort minder aan die kant. Smurf is 1 oktober op Schiphol aangekomen, omdat hij geen enkele kans heeft in Griekenland om geplaatst te worden. Het is een ontzettend lieve kat die een fijn huisje verdient.

Willem
Willem

8 november 2020

Willem heeft GROOT nieuws: "Ik ben vandaag verhuisd naar mijn gouden mandje. Eindelijk heb ik hele lieve mensen gekregen die mij leuk vinden en niet er tegenop zien om die 2 prikjes per dag te geven. Zij hadden gelijk door hoe lief, leuk en gemakkelijk ik ben. Ik krijg er ook gelijk 2 familiekatten bij en ik kan ook lekker naar buiten in de overdekte tuin. Voor jullie allemaal een poezenpoot als afscheid en dank voor jullie meeleven en het delen"

24 november 2018

Berichtje van Dia

Welkom Willem, je bent 14 november in de opvang gekomen. Je bent nog maar 4 jaar en je hebt diabetes, je baasje kon niet meer voor je zorgen en de dierenarts heeft een berichtje op Facebook gezet. Want euthanasie was geen optie maar wat dan.... Deze zieke kat moet wel behandeld worden, anders wordt hij steeds zieker. Ik zag het bericht en heb gelijk gereageerd, voor noodgevallen houden we altijd een plekje vrij.
De eigenaar en dierenarts blij en Willem ook natuurlijk. kattekop

Willem is een ontzettend lieve kater, die wel erg afgevallen is, maar dat komt wel goed. Hij stapt hier al rond alsof hij er al jaren woont, we gaan goed voor je zorgen lieve Willem.

Suki
Suki

7 november 2020
Vandaag is Suki met haar nieuwe baasjes vertrokken. Het gaat je goed lieve meid, je hebt veel meegemaakt, maar dat is voorbij. Je krijgt een goed leven bij lieve baasjes, het is je zo gegund.

oktober 2020

Mijn naam is Suki en ik ben ongeveer anderhalf jaar oud. Eerst heette ik Prinses, maar gezien de omstandigheden leek me dat geen goede naam. Want mijn baasje, die me die naam gaf, heeft me op een dag door de kamer geschopt en ook nog met een mes gestoken ... Zomaar.

Gelukkig woonde ik vlakbij Dia van de Stichting Kansarme Dieren, anders had het er heel slecht voor me uitgezien. Zij nam me meteen mee naar de dierenarts. Ik was gewond, ik had veel pijn en ik kon niet meer op mijn rechterachterpoot staan. En ik bleek ook nog zwanger te zijn… Helaas hebben twee van mijn kittens het niet overleefd. De derde wel, die krijgt vast een fijn baasje! Ik ben inmiddels geopereerd, mijn pootje is geamputeerd en ik ben gesteriliseerd. Maar ik doe het goed en kan prima lopen en springen!

Mac
Mac

1 november 2020
Kijk nog maar even goed naar onze lieve Mac, want hij gaat vandaag verhuizen!!!! Eindelijk krijgt hij zijn gouden mandje, hij heeft er zo lang op gewacht. Het is zo'n lieverd, maar ook een plaaggeest naar andere katers. Voor hen zal het rustiger worden. Hij krijgt fantastisch personeel, helemaal voor hem alleen. We zijn ontzettend blij voor hem.

Op 17 juli is Mac bij ons gekomen van Brenda van de Laak van Stichting Zwerfkat Boxtel

Berichtje van Brenda:

Lieve, knappe Mac! Als voormalig zwerver met kattenaids heb je nog niet zoveel geluk gehad in je leven. Je ziet er inmiddels al een stuk beter uit dan toen je bij ons binnen kwam. De goede zorgen doen je goed. Er zijn nu mensen die om je geven en goed voor je zorgen. Afgelopen zondag ben je verhuisd naar Dia van Stichting Kansarme Dieren. Je laat je al aaien en je hebt zelfs al kopjes gegeven.

Het ga je goed lieve Mac, we wensen je het allerbeste! Dat heb je dik verdiend!

Valla
Valla

16 oktober 2020

Deze week is onze Valla verhuisd naar stichting Beertje. We hebben deze toch wel moeilijke keuze moeten maken, zodat Valla in een wat rustigere omgeving kan leven. Stichting Beertje vangt oudere katten op en daarom is het rustiger in hun opvang. De laatste tijd heeft ze regelmatig weer epileptische aanvallen gehad. We hopen dat het nu wat beter gaat aan Emilie van stichting Beertje zal het niet liggen. Het gaat je goed Valla, ik zal je nog vaak bezoeken.

8 september 2018

Vandaag is er een nieuwe bewoner binnen gekomen, Valla, een poes van 1,5 jaar die door omstandigheden niet bij haar baasje kon blijven. Valla heeft epilepsie, ze krijgt er medicijnen voor en tot nu toe is het onder controle. Welkom Valla, we gaan goed voor je zorgen.

29 september 2018

Met nieuwkomer Valla gaat het erg goed het is een lieve poes die geen probleem heeft met andere poezen. Ze loopt hier rond alsof ze er al jaren is. Ze heeft geen epilepsie aanval meer gehad, dus de medicijnen doen goed hun werk.

Nonna
Nonna

14 oktober 2020

Onze lieve Nonna is maandag verhuisd naar zijn gouden mandje. Na een beetje moeilijke start zit hij toch maar hier in zijn nieuwe huis. Het gaat je goed Nonna en heel veel plezier Anna met deze kanjer.

3 mei 2020

Nonna Er kwam een spoed aanmelding binnen over Nonna, een diabeteskater van 5 jaar. Zijn baasje kan door ziekte niet meer voor hem zorgen, hij was tijdelijk bij een kennis. Het ging niet goed met Nonna, veel afvallen, veel drinken. De dierenarts deed een groot onderzoek en ja hoor, de diagnose was diabetes. De kennis kon hem niet meer verzorgen, het zou ook een tijdelijke oplossing zijn, maar Nonna kan niet terug naar zijn baasje. Maar wat nu? Gelukkig was er een dierenartsassistente die hem wel wou hebben. Maar dat ging niet goed, hij kreeg veel stress van de kindjes en ging de andere kat aanvallen en overal plassen door de diabetes en de stress . Dus er moest een andere oplossing komen. Via een collega wist ze van ons bestaan en kregen we een mail. Gisteren is Nonna gekomen, het is een lieve langharige kater die veel te mager is, hij weegt maar 3kg, heeft geen ondervacht, een zeer slechte vacht, dus is er werk aan de winkel. Welkom Nonna, we gaan goed voor je zorgen.

Maussie
Maussie

29 maart 2020

Welkom Maussie.
Maussie staat op onze Facebook pagina Red een Suikerkat haar baasje kan haar suiker niet behandelen. Maussie is 18 maart naar de opvang gekomen, omdat er nog geen nieuw baasje gevonden is. Ze wordt nu behandeld met insuline en het gaat goed het is een ontzettend lief poesje waar we een eigen baasje voor zoeken. Behalve de suiker is ze gezonde poes die graag aandacht en liefde wil. Ze zit nu nog in de opvang kooi, dus ik weet nog niet hoe ze reageert naar andere katten, maar volgens mij kan ze best bij een andere kat.

30 april 2020

Maussie heeft een heel goed nieuw huisje gevonden, zonder andere katten. Heel veel geluk Maussie!

Sam
Sam

12 augustus 2018
Sam is vandaag weer naar huis vertrokken, zijn baasje wou hem graag terug hebben nu hij geen suiker meer heeft. Het gaat je goed lieve Sam.

Lees hieronder Sam's verhaal van Dia.
mei 2018

Er is vorige week weer een nieuwe Diabeteskat in de opvang gekomen nummer 9. Haar naam is Sam ze is 7 jaar oud en erg lief. Haar baasje kon door verschillende omstandigheden niet meer voor haar zorgen. Sam loopt al tussen de andere katten. Het is nog wel een beetje eng, maar ach dat went wel.
Welkom Sam, we gaan goed voor je zorgen.

Sjimmie title=
Sjimmie

Sjimmie is begin december 2017 geplaatst.

Kijk die Sjimmie toch eens bij zijn nieuwe baasje, wat een happy cat. Zijn nieuwe eigenaar schrijft het volgende:

Een berichtje van Erik te Winkel:

Met Sjimmie gaat het erg goed. Hij komt eigenlijk altijd bij me zitten als ik even rustig in de stoel zit en slaapt ook bij mij op bed. Hij heeft zo zijn vaste plekjes waar hij zich soms terugtrekt, maar eigenlijk niet in de krabpaal die jij hebt meegegeven, daar heb ik hem nog niets mee zien doen of in zien liggen. Hij is echt heel gevoelig, als het wat te druk is met de jongens of andere mensen die over de vloer komen is hij weg. Maar bij de jongens of soms bij andere mensen komt hij ook rustig eens even kijken en om aandacht vragen. Erg gezellig met hem.

Lees hieronder het verhaal van Sjimmie.

Sjimmie, een super lieve kater heeft jaren door de buurt gezworven nadat hij was achter gelaten door verhuizen van zijn baasje. Toen ik hier kwam wonen wist hij al gauw waar hij moest zijn voor eten en hulp. Hij leeft nu al weer sinds 2016 lekker warm en veilig in de opvang.

Casper title=
Casper

Casper heeft op 30 augustus 2017 een nieuw huisje gevonden bij hele lieve mensen.

Casper is in april 2016 bij ons gekomen. Hij kwam zo nu en dan eens een hapje bij ons eten en het viel ons op dat hij er slecht uit ging zien. Na een aantal vangpogingen kregen we hem te pakken en hebben we hem naar het dierenasiel in Tiel gebracht. Hij had een flink abces, veel teken en vlooien en hij werd positief getest op kattenaids. In het asiel is hij verzorgd en gecastreerd en vervolgens is hij bij ons in de opvang komen wonen. Casper is een hele lieve en aanhankelijke vent en hij heeft zich snel aangepast aan de andere katten en een rustig hondje. Casper is behalve zijn kattenaidsbesmetting gezond en nog jong. Geschatte leeftijd 6 jaar daarom zoeken we een nieuw huis voor hem. Met wel een voorwaarde hij mag nooit vrij buiten lopen een afgesloten tuin stelt hij wel op prijs.

Noa
Noa

Lieve Noa is via dierenasiel Leerdam in de opvang gekomen ze is besmet met het aids virus. Het is nog een jonge poes en heel erg lief. We hebben zelf geprobeerd haar te herplaatsen maar dat is niet gelukt. Noa gezin Ze is in de zomer van 2016 verhuist naar BuddyCat die vangt op en herplaatst aids besmette katten en in november was het zover ze is verhuist naar lieve mensen die ook al een aids besmette kat in huis hebben . Het ga je goed lieve Noa ik ben erg blij dat het gelukt is en dat je een eigen huisje hebt gekregen. Rechts op de foto Noa met haar nieuwe baasjes.

Denver
Denver

In september vorig jaar (2016) is Denver herplaatst bij een hele lieve vrouw die veel ervaring heeft met katten. Hij heeft voorlopig het rijk alleen en dat vindt hij erg fijn maar wie weet komt er ooit nog een maatje. Zoals je op de foto kan zien gaat het erg goed met Denver de bofkont. Heel veel geluk in je nieuwe huis Denver. Valid XHTML 1.0 Transitional