Bewoners - Guusje

Onze lieve poes Guus heeft dankzij Stichting Kansarme dieren een fijn nieuw huis gevonden.

Guusje Guus is een aantal jaren geleden op Oudejaarsdag zoek geraakt, en kwam na 2 dagen terug met een gebroken poot, gebroken staart en een groot gapend gat in haar buik.

We zijn een maand lang intensief met haar bezig geweest om haar ‘er bovenop te krijgen’, gelukkig met resultaat.

Guus was daarna weer nagenoeg de oude, met die afwijking dat ze af en toe wat urine verliest, vanwege het feit dat haar blaas beschadigd is. In ons buitenhuis in Zoelen was dat geen probleem. Guus leefde veel buiten, ving muizen en vogels, lag lekker in de zon te slapen en kon daar ook haar behoefte doen indien noodzakelijk.

Maar, toen wij besloten te verhuizen naar het centrum van Tiel, en onze woonsituatie dus veranderde, kregen we wel een probleem met haar incontinentie. Ze moest vanwege de verhuizing een tijdje binnen blijven en ons nieuwe tapijt rook al snel niet meer fris (om het maar zachtjes uit te drukken, want kattenpies stinkt enorm en dat ruik je door het hele huis!!). Kortom, we hebben besloten een ander huis voor haar te zoeken, en dat hebben we gelukkig gevonden bij de stichting Kansarme dieren.

Op het moment dat Guusje geplaatst werd, was de stichting nog in oprichting, en is ze bij een van de bestuursleden in huis geplaatst. Dia de Jonge heeft haar fantastisch opgevangen, en zorgt heel goed voor haar. Regelmatig krijgen we een update (soms met foto) per mail, en we zijn altijd welkom om Guus te bezoeken. Over noodzakelijk bezoek aan de dierenarts is altijd voorafgaand contact. We zijn zo blij dat Guus met haar beperking, voor een kleine maandelijkse vergoeding toch een fijn huis heeft gevonden.

We wensen de stichting Kansarme dieren veel succes, en zullen hen zeker blijven steunen!!

Veel groeten van familie Spoelstra uit Tiel.

 Valid XHTML 1.0 Transitional