Geplaatst

Geplaatst zijn katten die bij ons in de opvang hebben gezeten en nu weer, na een verzorgingsperiode, geplaatst konden worden.

Noa
Noa

Lieve Noa is via dierenasiel Leerdam in de opvang gekomen ze is besmet met het aids virus. Het is nog een jonge poes en heel erg lief. We hebben zelf geprobeerd haar te herplaatsen maar dat is niet gelukt. Noa gezin Ze is in de zomer van 2016 verhuist naar BuddyCat die vangt op en herplaatst aids besmette katten en in november was het zover ze is verhuist naar lieve mensen die ook al een aids besmette kat in huis hebben . Het ga je goed lieve Noa ik ben erg blij dat het gelukt is en dat je een eigen huisje hebt gekregen. Rechts op de foto Noa met haar nieuwe baasjes.

Denver
Denver

In september vorig jaar (2016) is Denver herplaatst bij een hele lieve vrouw die veel ervaring heeft met katten. Hij heeft voorlopig het rijk alleen en dat vindt hij erg fijn maar wie weet komt er ooit nog een maatje. Zoals je op de foto kan zien gaat het erg goed met Denver de bofkont. Heel veel geluk in je nieuwe huis Denver. Valid XHTML 1.0 Transitional