Baasje gezocht

Hier een overzicht van katten die met smart zitten te wachten op een nieuw baasje. Iemand die niet alleen maar "gaat" voor een kitten. Helaas is dat vaak de praktijk, mensen vinden al snel een kat "te oud", en men realiseert zich niet dat een "oudere" kat nog jaren voor heel veel gezelligheid kan zorgen, over en weer!

mei 2017


Casper

Casper wil verhuizen Casper is in april 2016 bij ons gekomen. Hij kwam zo nu en dan eens een hapje bij ons eten en het viel ons op dat hij er slecht uit ging zien.
Na een aantal vangpogingen kregen we hem te pakken en hebben we hem naar het dierenasiel in Tiel gebracht. Hij had een flink abces, veel teken en vlooien en hij werd positief getest op kattenaids. In het asiel is hij verzorgd en gecastreerd en vervolgens is hij bij ons in de opvang komen wonen.

Casper

Casper is een hele lieve en aanhankelijke vent en hij heeft zich snel aangepast aan de andere katten en een rustig hondje. Casper is behalve zijn kattenaids besmetting gezond en nog jong. Geschatte leeftijd 6 jaar daarom zoeken we een nieuw huis voor hem. Met wel een voorwaarde hij mag nooit vrij buiten lopen een afgesloten tuin stelt hij wel op prijs.