Baasje gezocht

Hier een overzicht van katten die met smart zitten te wachten op een nieuw baasje. Iemand die niet alleen maar "gaat" voor een kitten. Helaas is dat vaak de praktijk, mensen vinden al snel een kat "te oud", en men realiseert zich niet dat een "oudere" kat nog jaren voor heel veel gezelligheid kan zorgen, over en weer!

tommie
Tommie

Hij een gezonde lieve kater van 9 jaar jong. Hij heeft suikerziekte gehad, maar is genezen. Hij moet wel speciale voer met minder koolhydraten blijven eten dan is het onder controle. Hij wil wel in de groep de baas spelen, zowel naar andere katten als de grote baas. Daarom is het fijn als hij een ervaren baas vind die hem kan corrigeren. Hij kan met andere katten als ze niet te dominant zijn. Hij is graag buiten in de tuin als die afgesloten is. Hij is ingeŽnt, ontwormt en gechipt. Wie komt hem halen? Voor eventuele vragen of als u hem wil bezoeken even bellen naar Dia tel 06-24900533

De historie;
Er is in januari 2017 weer een nieuwe kat in de opvang Tommie. Zijn baasje was ernstig ziek en er werd wanhopig gezocht naar een nieuw huisje voor Tommie.
De familie was niet in staat om hem in huis te nemen Tommie heeft diabetes en vraagt dus tommie speciale zorg. Van de kleindochter kreeg ik een verzoek om Tommie op te vangen en gelukkig hebben we het kunnen regelen voordat opa overleden is.
Ze hebben hem nog gerust kunnen stellen dat zijn lieveling een nieuw thuis had gevonden hij was zo blij.
Het gaat goed met Tommie hij begint al aan de nieuwe situatie te wennen.